Minnehaha Country Club Addition and Renovation

A two-story addition to the existing club that will include a banquet space, pre-function space, restrooms and a coat room on the upper level and a fitness center with locker rooms and storage on the lower level. The entire first floor will be remodeled with the exception of the kitchen. A new bar will serve the larger area. The existing restrooms will be updated in place with new fixtures and finishes. A passenger elevator and lobby will be created in the existing storage room along with a wine cellar. Portions of the flower room and pro shop will be remodeled to accommodate the new passenger elevator. The existing fitness area will be modified to provide access to the new addition and additional storage. The project is a design-build project with Co-Op Architecture.


About this Project:


Minnehaha Country Club Addition and Renovation